The Liebster Award

9 thoughts on “The Liebster Award”

  1. First of all, thank you for the nomination! I can answer your questions and provide 11 random facts about myself, but I am afraid I don’t know enough literary bloggers to nominate.

    Here, let me get on with the answering of questions.

    1. If you had to choose, what would it be – budget or luxury travel?

    ANS: Luxury. Who doesn’t like traveling in luxury and style. Seriously, given the choice, I don’t think anyone would choose economy over first class.

    2. What’s your biggest fear about travelling?

    ANS: The plane crashing.

    3. What’s the weirdest thing you’ve ever eaten?

    ANS: Pig blood tofu.

    4. What is your comfort food?

    ANS: French fries.

    5. Have you ever been to India?

    ANS: Nope.

    6. Describe your blog in one word.

    ANS: Writing.

    7. What do you hate/dislike about blogging?

    ANS: What’s there to dislike about blogging?

    8. What are the top five things on your bucket list?

    ANS: What’s a bucket list?

    9. Which is the one place in the world you wouldn’t mind visiting again and again?

    ANS: San Francisco. I love the people and the food.

    10. What did you want to be growing up?

    ANS: A ghostbuster.

    11. Are you what you wanted to be?

    ANS: Nope. I won’t be until my book gets published.

    And here are 11 random facts about me.

    Fact #1:
    I have loved anime and manga ever since I was a teenager.

    Fact #2:
    I started learning martial arts because I was getting bullied at school.

    Fact #3:
    The first martial arts class I attended was a karate class at a traditional dojo.

    Fact #4:
    Any hope of me ever becoming a professional martial artist was crushed when I joined the army. Because that’s where I broke the ligament in my left shoulder.

    Fact #5:
    I do not believe in conscription because I myself was conscripted against my will.

    Fact #6:
    My favorite drink is Scotch whiskey, but I usually drink beer because I can’t afford whiskey.

    Fact #7:
    I consider my writing to be more important than my work as a security guard.

    Fact #8:
    My favorite anime shows from the 90s where City Hunter, Saint Seiya and Dragon Ball.

    Fact #9:
    Whenever I play RPG games I would choose to play a Human character.

    Fact #10:
    My favorite writers are Terry Pratchett, Lee Child, Jim Butcher and Simon R. Green.

    Fact #11:
    I think it is easier to write in free countries without censorship because it would be easier to imagine good things happening in those countries.

    Liked by 1 person

    1. It’s my recent most favourite thing to do, now that I’ve started driving! But I haven’t started performing for an audience as yet. Hahaha. So I doubt you’ll get a chance to see me live in action. Hahaha.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s